Sunday, February 10, 2008

Rildi (Ryan és Ildikó) polgári esküvője - 2008. február 2.

Kedves családunk és barátaink!
Köszönjük szépen mindenkinek, aki már visszajelzett az e-mailes esküvői meghívással kapcsolatban, és aki elküldte nekünk a postai címét. Már nagyon várjuk az augusztusi esküvőt, ahol az egyházi szertartást és a nagy, nemzetközi lagzit tartjuk majd.
A múlt hétvégén viszont egy másik fontos esemény történt az életünkben: a polgári esküvőnk, ahol a Magyar Köztársaság családjogi törvénye értelmében házastársakká váltunk. :) A szertartás után egy kis vacsorára volt hivatalos a pöttöm násznép az édesanyám lakásán. Ott voltak a szüleim, testvérem, a hivatalos fordítónk, Bindes Bori, a két tanu Abhishek Singh Jadon Indiából és Kostyák Bori unokatestvérem, illetve természetesen Ryan és én.
Úgyhogy mostmár hivatalosan is Mr és Mrs Sheppard lettünk (Ryan Sheppard és Kostyák-Sheppard Ildikó). De azért a legjobban az augusztusi esküvőnket várjuk, ahol a családunk apraja-nagyja, és a barátaink mind ott lesznek, és velünk örülhetnek, amikor örök hűséget fogadunk egymásnak.
Szóval nemsokára érkeznek a meghívók, és még egyszer, ne felejtsétek el beírni a határidőnaplótokba az augusztus 9-ét, a budapesten tartandó esküvőnk időpontját! :)
A polgári szertartáson készített fotókat és videókat a Facebook nevű programban találjátok, illetve aki nem szeretne ide feliratkozni, annak ajánljuk figyelmébe a következő linkeket:
Fotok - kattints ide

1. video - kattints ide
2. video - kattints ide

3. video - kattints ide
4. video - kattints ide

Sok szeretettel,
a Sheppard család :)


No comments: